nedjelja, 4. rujna 2022.

Slatini na dar program Acro sporta od Super Kidsica i Udruge AUM

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Polaznice programa Super Kids poklonile su 3. rujna svom gradu i najmlađim sugrađanima program kojim su pokazale što sve razgibano dječje tijelo može. Prezentirale su vještine partnerskog vježbanja, zavidnu fleksibilnost i pokretljivost, ali i razigranost i dječju bezbrižnost. 

''Super Kidsice'' najmlađim sugrađanima prezentirale su određene vježbe i neke od posjetitelja potaknule da se okušaju u izvedbi nekih od zahtjevnih položaja i na taj način pokazale i svoje voditeljske talente. 

Osim svojih prijatelja, roditelja i sugrađana oduševile su i gradonačelnika Denisa Ostrošića koji je svojim dolaskom podržao njihovo vrijedno vježbanje i treniranje. 

Program i radionica održani su u organizaciji Udruge AUM Slatina pod vodstvom predsjednice Svjetlane Dupan i pod pokroviteljstvom Grada Slatine u prostoru Društva Naša djeca u EPIcentru Sequoia. (AUM Slatina)


RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLEC U GRADU 
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩