ponedjeljak, 16. svibnja 2022.

Virovitičko-podravski obrtnici i ove godine sudjelovali na 14. Obrtničkim sportskim igrama u Malom Lošinju

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Obrtničke sportske igre, u svom 14. izdanju, održane su od 12. do 15. svibnja u Malom Lošinju i okupile su rekordan broj sudionika. Prema podacima domaćina, Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, oko 840 obrtnica i obrtnika te njihovih članova obitelji i zaposlenika, tijekom tri dana družilo se i natjecalo usedam sportskih disciplina: malom nogometu, kuglanju, stolnom tenisu, tenisu, odbojci na pijesku, pikadu i povlačenju užeta.

U ime Hrvatske obrtničke komore na svečanom otvorenju sudionike su pozdravili potpredsjednik HOK-a Damir Židanić i glavna tajnica Mirela Lekić, a igre je otvorio Zvonimir Novak, ravnatelj Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Ekipa Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, koju je vodio Ivo Bilić, natjecala se u kuglanju za muškarce, pikadu i povlačenju užeta, dok za ostale sportove nije imala predstavnike obzirom da je bila zastupljena samo s 15 sudionika. No, sportski rezultati ionako su bili u drugom planu, a najvažnije je bilo dobro se zabaviti u ugodnoj atmosferi i prekrasnom otočnom okolišu.

Ukupni pobjednici 14. OSI ponovno su bili članovi ekipe Obrtničke komore Zagreb, drugo mjesto osvojili su domaćini OK Primorsko-goranske županije, dok su treći bili članovi OK Varaždinske županije. Trofej za fair play dobila je ekipa iz OK Bjelovarsko-bilogorske županije.

Podsjetimo da su sudjelovanje ekipe OK VPŽ pomogli Područna obrtnička komora, snoseći troškove prijevoza i dresova, te matična Udruženja obrtnika koja su sufinancirala jedan pansion za svakog svojeg člana. (POK VPŽ)

Sudionici su se natjecali u raznim sportskim natjecanjima, a naša Virovitičko-podravska županija u slijedećim:

KUGLANJE/ekipno muškarci
1. Ivo Bilić
2. Matija Gregurek
3. Silvijo Kos
4. Goran Ivezić
5. Krešimir Suton

PIKADO/ekipno miješano
1. Bruno Fabijanac
2. Katarina Fabijanac
3. Snježana Graovac

POTEZANJE KONOPA/ekipno miješano
1. Ivo Bilić
2. Goran Ivezić
3. Darko Lukačević
4. Zlatko Šomođi
5. Krešimir Suton
6. Blaženka Bilić
7. Jasminka Čučković

Foto:




AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩