ponedjeljak, 16. svibnja 2022.

4. LIGA BJ-KC-VT: Matej Kupres ključan u pobjedi Slatine protiv Graničara, Šomođi iz slobodnjaka riješio pitanje pobjednika

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U 23. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica desetkovana momčad Slatine pobijedila je na gostovanju Graničar u Đurđevcu 2:1.

U čvrstoj utakmici domaća momčad imala je loptu više u nogama, ali bez završnog pasa. Prvi dio završio je bez zgoditaka.

U 49. minuti Matej Potočki iskoristio je odličnu asistenciju Mateja Kupresa i doveo nogometaše Slatine u prednost od 1:0. Samo četiri minute kasnije dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad. Loptu je uzeo Ivan Vrkić i svladao Roberta Bunjevca. Domaći igrač Mladen Filipović u 78. minuti morao je napustiti teren, jer je u roku od samo tri minute zaradio dva žuta kartona, zbog prigovora i provociranja suca. Četiri minute kasnije teren je morao napustiti i igrač Slatine, također zbog drugog žutog kartona, ali zbog preoštre igre.

Četiri minute prije kraja, nakon prekršaja na Mateju Kupresu, dosuđen je slobodni udarac za Slatinu. Loptu je uzeo Robert Šomođi i pogodio nebranjeni dio mreže za konačnih 2:1.

- Ovog puta nismo imali puno prilika, ali smo ih iskoristili i došli do pobjede i vrijedna tri boda – rezimirao je trener Slatine Dario Petrović.

Graničar Đurđevac – Slatina 1:2
Igrač utakmice: Matej Kupres

(icv.hr, mš)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩