srijeda, 12. siječnja 2022.

U rijeci Voćinki pronađeno tijelo muškarca, sumnja se nesreću tijekom pecanja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Tijelo starijeg muškarca pronađeno je večeras (srijeda) u rijeci Voćinki kod Lovačkog doma, na ulazu u mjesto Četekovac u općini Mikleuš.

Prema zasad neslužbenim informacijama, riječ je o muškarcu sa slatinskog područja, a prema prvim i nepotvrđenim informacijama do nesreće je došlo tijekom pecanja.  

Nestanak kolege, prema svemu sudeći, prijavili su ribiči s kojima je danas na Voćinki pecao u poslijepodnevnim satima i koji su ga nakon nekog vremena izgubili iz vida. U potragu su se odmah uključili službenici policije, HGSS-a, DVD-a Voćin i drugi. Tijelo muškarca, kojem, nažalost, nije bilo pomoći pronađeno je oko 19 sati.  

Poslije provedenog očevida utvrdit će se uzrok i detalji nesreće. (icv.hr, adf) 

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩