petak, 26. studenoga 2021.

Učenici posadili tri sadnice javora: Osnovna škola Voćin i ove godine se uključila u kampanju “Zasadi stablo, ne budi panj”

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


''Zasadi stablo, ne budi panj'' prva je i vodeća udruga za organiziranje kampanji sadnje stabala u Republici Hrvatskoj. I ove godine se toj kampanji pridružila Osnovna škola Voćin. U suradnji sa UŠP Slatina ove godine posadili su 3 sadnice javora. UŠP Slatina je donirala gorski javor koji naraste do 40 metara, kultivar gorskog javora koji naraste do 8 metara te japanski javor koji naraste do 1,5 metar.
 
Sadnice javora su uz pomoć domara i učiteljice biologije Martine Vukičević zasadili učenici 7.a razreda. Osim toga, u goste im je došla i Bojana Filić, djelatnica Hrvatskih šuma koja je u kratkom predavanju objasnila najbitnije karakteristike javora i kako sadnice treba njegovati. (icv.hr, OŠ Voćin)

Foto:





AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩