petak, 26. studenoga 2021.

Advent u Slatini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Sukladno izrazito nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji kojoj u zadnje vrijeme svjedočimo i na našem području, ali i velikoj neizvjesnosti koju takvi uvjeti donose, Slatina ipak nije u potpunosti otkazala Advent ove godine. Nažalost, bogat kulturno-zabavni program koji je pripremljen s velikom željom i trudom organizatora, odnosno Grada Slatine, TZG Slatine i Radio Slatine nije moguće održati i bitno je reduciran. To ipak ne znači da u Slatini neće biti Adventske čarolije.

Advent započinje u nedjelju paljenjem prve adventske svijeće, a u večernjim satima, točnije od 17:00 sati, moći ćete uživati u gastronomskoj ponudi slatinskih ugostitelja smještenih u kućicama u Parku 136. slatinske brigade, uz odličnu glazbu u režiji lokalnog radija. Također, grad će biti prigodno okićen uz jednu novost, ove godine bit će uređen i novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia. Dođite u dom najpoznatijeg stabla u Hrvatskoj i pronađite skrivene blagdanske kutke za nezaboravne fotografije.

Ukoliko se epidemiološka situacija stabilizira, organizatori ipak najavljuju poneko ugodno iznenađenje, ali za sada je ipak naglasak na apel sugrađanima i gostima Slatine da se pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi što prije izašli iz ove globalne krize i nastavili sa životom, kvalitetnijim i zabavnijim. (adf; TZGS)
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩