četvrtak, 14. listopada 2021.

Maloljetnik na traktoru pokušao preteći kombajn za branje duhana: Preračunao se i prevrnuo traktor

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U ponedjeljak, 4. listopada, oko 11.40 sati u Bušetini se dogodila prometna nesreća koju je prouzročio maloljetni vozač traktora i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Do prometne nesreće je došlo kada je maloljetnik upravljajući traktorom virovitičkih registarskih oznaka, za koji je bila priključena neregistrirana poluprikolica, ulicom Matije Gupca odlučio preteći kombajn koji se kretao u istom smjeru. 

Kako stoji u policijskom priopćenju, riječ je o neregistriranom i neosiguranom vangabaritnom kombajnu za branje duhana kojim je upravljao 29-godišnji vozač, a koji se kretao tako da je desnim kotačem gazio putnu bankinu. 

Maloljetni vozač traktora lijevim je kotačima sišao na suprotnu putnu bankinu, a potom i na zelenu površinu, nakon čega se po završenom pretjecanju naglo vratio na kolnik gdje je izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se na desni bok, a potom na kabinu.

– U prometnoj nesreći maloljetnik je zadobio tjelesne ozljede. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Protiv maloljetnog vozača slijedi optužni prijedlog, a protiv 29-godišnjaka prekršajni nalog – stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske. (icv.hr)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩