petak, 16. srpnja 2021.

Preminuo vozač motocikla na kojeg je u Orahovici naletio osobni automobil

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Preminuo je vozač motocikla na kojeg je prošle subote oko 18 sati na križanju Ulice V. Nazora i Ulice A. Šenoe u Orahovici naletio osobni automobil. Kako je izvijestila policija nakon obavljenog očevida, do nesreće je došlo kada je osobni automobil oduzeo prednost motociklistu na raskrižju, pri čemu je došlo do bočnog sudara.  

Vozač motocikla u nesreći je zadobio ozljede opasne po život kojima je danas (četvrtak), nažalost, podlegao u bolnici. (icv.hr)  

Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩