subota, 12. lipnja 2021.

ŽUPANIJSKI DERBI ZA KRAJ SEZONE-Pitomača u borbi za ligaških “top 5”, Pemper se želi revanširati za jesenski poraz

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U posljednjem ovosezonskom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, danas (subota) u 18 sati, na stadionu Antuna Tone Butorca, igra se veliki županijski derbi između domaće Slatine i Pitomače.

Obje momčadi u posljednja dva mjeseca igraju odlično i u posljednjih osam prvenstvenih utakmica imaju isti skor (po četiri pobjede, tri remija i jedan poraz).

Momčad Slatine u tom razdoblju imala je dosta kadrovskih problema. U nekoliko navrata imali su samo jedanaest ili dvanaest igrača u sastavu, ali to nije bila prepreka za dobre igre i osvajanje bodova.

-Svi su mi igrači na raspolaganju, tako da s optimizmom mogu gledati na subotnji derbi. U goste nam dolazi Pitomača, jedna od najboljih momčadi lige koja ima odličan igrački kadar. Mi igramo na svom terenu i cilj nam je doći do pozitivnog rezultata – u najavi susreta rekao je trener Slatine Damir Pemper.

Momčad Ivana Presečana u odličnoj je formi i zaista igra lijep i atraktivan nogomet, ali u Slatinu, prema posljednim informacijama iz pitomačkog tabora, neće doputovati kompletna. U sastavu, najvjerojatnije, zbog ozljeda neće zaigrati stožerni igrači Nikola Plavšić i Milan Prlić, dok će zbog tri žuta kartona izostati Michael Zorić.

-Nema previše kalkulacija, idemo na pobjedu. Želja nam je trijumfom zaključiti ovu, za nas, izuzetno uspješnu sezonu. Utakmica sigurno neće biti lagana, Slatina igra jako dobro u posljednje vrijeme i bit će to sasvim drugačiji susret od onog jesenskog – rekao je trener Pitomače Ivan Presečan.

Podsjetimo da je u jesenskom dijelu natjecanja Pitomača došla do uvjerljive pobjede od 3:0 na svom Gmanju. Prvi zgoditak postigao je Plavšić, a nakon njega dvostruki strijelac bio je Matej Babić.

Hoće li se Pemperova momčad revanširati za jesenski poraz ili će Pitomača upisati i drugu ovosezonsku pobjedu protiv Slatine i tako ostati u ligaških “top 5”, ostaje nam za vidjeti…

Nogometnu pravdu u ovom susretu dijeli Stjepan Hruškar s pomoćnicima Češkom Đorđevićem i Josipom Brnjakovićem. Delegat u županijskom derbiju bit će Ivica Blažević. (icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, I. Bedeković)

VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩