nedjelja, 13. lipnja 2021.

Slatinski kuglači održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) je u zgradi Centra nevladinih udruga održana redovna godišnja izvještajna skupština Kuglačkog kuba Slatina. 

Financijsko izvješće za proteklo razdoblje, kao i financijski plan za 2021. godinu nazočnim članovima podnio je tajnik KK Slatina Ozren Rastija. Predsjednik kluba Željko Vaška govorio je o radu u proteklom razdoblju. te iznio planove za 2021. godinu. 

- Prošle sezone smo nastupili u 2. ligi da bi ista poradi eskalacije pandemije koronavirusa bila prisilno okončana već u 11. mjesecu prošle godine. Nakon 7 .odigranih kola, Slatina je bila na 11., pretposljednjem mjestu u izrazito kvalitetnoj ligi. Do nastavka lige nije došlo, a odluka iz Hrvatskog kuglačkog saveza je bila pozitivna za nas, tako da nitko nije ispao iz lige - rekao je Vaška, te napomenuo kako za nastavak natjecanja u 2. ligi pod hitno treba dovesti dva ili tri mlađa igrača koji bi bili dio prve ekipe. Spomenuo je Vaška i ''rak ranu'' kuglanja u Slatini, a to je kuglana. Naime, slatinski kuglači treninge i utakmice održavaju na kuglani Tvina u Virovitici, a što im donosi podosta troškova.

- Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti i mi imati kuglanu primjerenu za naš grad, jer s tom bi kuglanom mogli privući mlađe generacije da se bave ovim sportom, a samim time bi se i naš igrački kadar redovno pomlađivao - zaključio je Vaška. 

Na skupštini je nazočio i predsjednik Kuglačkog saveza VPŽ Stipan Gojević Zrnić, izrazivši divljenje na rezultatu i egzistenciji slatinskim kuglačima u ovim, za kuglanje, sve težim vremenima. U ime slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića, članovima i gostima obratio se njegov zamjenik Ilija Nikolić naglasivši kako će kuglači imati potporu Grada kao i do sada, na čemu se predsjednik Vaška zahvalio. (ADF; Foto: D. Fišli)

Foto:







VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩