utorak, 4. svibnja 2021.

Župan Andrović posjetio četekovačke vatrogasce i čestitao im njihov dan, blagdan sv. Florijana

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Krajem mjeseca travnja ove godine četekovački vatrogasci su iz austrijske pokrajine Tirol dopremili, kroz donaciju, dugo vatrogasno vozilo. Prvo je vozilo dobiveno od tirolskih vatrogasaca krajem 2019. godine. No, sve to ne bi bilo moguće da vrijedni vatrogasci DVD-a Četekovac nisu stekli preduvjete za te donacije. 

Naime, jedan preduvjet bio je izgradnja spremišta za vatrogasna vozila u čemu je četekovačkim vatrogascima priskočila upomoć Općina Mikeluš. Osim izgradnje spremišta, uređena je i zgrada DVD-a, te je asfaltirano parkiralište. Vrijednost svih radova bila je 160.000,00 kuna, a neke od radova izveli su sami članovi DVD-a Četekovac. 

Vatrogasce iz DVD-a Četekovac danas je na dan njihovog zaštitnika sv. Florijana, posjetio virovitičko-podravski župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, saborski zastupnik Josip Đakić i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu  Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok, uz pratnju domaćina načelnika Općine Mikleuš Milana Dundovića i njegovog zamjenika Dalibora Lipovca, te kandidata HDZ-a za načelnika Općine Mikleuš na predstojećim lokalnim izborima Roberta Grabara. 

- Iskoristio bih ovu prigodu i čestitao vam Dan vatrogasaca, blagdan sv. Florijana, te vam zaželio da što manje koristite ova vozila i da imate što manje intervencija - rekao je prigodom posjeta DVD-u Četekovac župan Andrović. Čestitkama četekovačkim vatrogascima pridružili su se i ostali gosti. 

Nažalost, vatrogasci DVD-a Četekovac, koji broji 50 članova i 20 operativnih vatrogasaca, su odmah po odlasku uvaženih gostiju morali na intervenciju gašenja požara u Četekovcu. Vatra, koja je zahvatila složena drva u dvorištu jedne obiteljske kuće brzo je lokalizirana, a potom i u potpunosti ugašena. (ADF; Foto: D. Fišli, DVD Četekovac)

Foto:















AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
PROMOS PLUS
Više informacija o uslugama na: promosplusvt.com 

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩