utorak, 4. svibnja 2021.

Dom zdravlja u Mikleušu dobio novo krovište, u Balincima izgrađena kuća oproštaja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (utorak) su župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, saborski zastupnik Josip Đakić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok, te ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije posjetili općinu Mikleuš. 

Tom su prigodom gosti, u pratnji načelnika Općine Mikleuš Milana Dundovića, njegovog zamjenika Dalibora Lipovca i HDZ-ovog kandidata za općinskog načelnika Mikleuša Roberta Grabara, obišli zgradu Doma zdravlja u Mikleušu. Načelnik Dundović je upoznao goste s provedenim zahvatima na zgradi Doma zdravlja, tj. zamjenom krovišta koju je Općina sufinancirala s 80% , a 20% investicije će podmiriti Dom zdravlja VPŽ. Također, općinski načelnik Dundović upoznao je goste i sa ostalim projektima provedenim na području općine, a izdvojio je: uređenje nerazvrstane ceste prema Osnovnoj školi i Dječjem vrtiću Mikleuš (ukupna vrijednost investicije 326.488,00 kuna, od čega je iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU dobiveno 227.404,00, a ostalo je financirala Općina Mikleuš), zamjenu postojećih rasvjetnih tijela LED rasvjetom na području cijele općine (ukupna vrijednost investicije 570.000,00 kuna, od čeka je 100.000,00 kuna dobiveno iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a ostatak Općina Mikleuš), izgradnju pješačke staze u Četekovcu (ukupna vrijednost investicije 778.000,00 kuna, od čeka je 400.000,00 kuna povučeno od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a s 378.000,00 kuna je projekt sufinancirala Općina Mikleuš), te izgradnju i opremanje kuće oproštaja, kao i izgradnju parkirališta ispred nje u naselju Balinci (ukupna vrijednost investicije iznosila je 600.000,00 kuna, od čaga je iz Ministarstva graditeljstva dobiveno 329.000,00 kuna, a ostalo je išlo iz proračuna Općine Mikleuš). 

Pri obilasku Balinaca, načelnik Dundović je napomenuo kako je u planu i proširenje ceste prema kući oproštaja, ali to će, kakao je rekao, provesti novi načelnik Robert Grabar, za kojeg je siguran da će pobijediti na nadolazećim lokalnim izborima. (ADF; Foto: D. Fišli)

Foto:

















AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
PROMOS PLUS
Više informacija o uslugama na: promosplusvt.com 

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩