ponedjeljak, 5. listopada 2020.

Slatinski dragovoljci i veterani proslavili 25 godina postojanja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina ove godine slavi 25. obljetnicu postojanja i rada. Tom prigodom jučer (nedjelja) je u vatrogasnom domu DVD-a Slatina upriličena svečanost na kojoj je predsjednik udruge Ivan Selenić svojim članovima uručio 40 kompleta odora, odnosno kape, jakne i majice, kako bi na obljetnicama i proslavama važnih datuma u Republici Hrvatskoj, te na svečanostima prigodom odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima bili jedinstveni i prepoznatljivi u predstavljanju svoje udruge.

Odore je udruga sama financirala, a na svečanosti, koja je zbog situacije s koronavirusom, upriličena u nešto skromnijem obliku uručeno je i nekoliko zahvalnica zaslužnima koji podupiru rad udruge, dok će svima ostalima biti uručene naknadno.

Tako su zahvalnice dobili Radio Slatina, DVD Slatina i Domovina net, a naknadno će biti dostavljene Gradu Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji, općinama Nova Bukovica, Čađavica i Sopje, tvrtkama Komrad, Agroduhan, Stari podrum, te Nenadu Križiću… (ADF i MF; Foto: R. Turkalj)

Foto:




PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩