nedjelja, 2. kolovoza 2020.

FOTO-Sedmorica VBR-ovaca krenula na put dug 450 kilometara od Voćina do Knina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Na put dug 450 kilometara od Voćina do Knina, jutros (nedjelja) su se uputila sedmorica članova biciklističke ekipe Virovitičko-podravske županije VBR (veterani, branitelji, rekreativci). Mato Bubaš, Martin Bišćan, Matija Kolar, Pavo Tutenov, Dražen Buketa, Mario Kovač i Tomislav Kolec ovaj biciklistički maraton, pod nazivom “Oluja od Voćina do Knina”, voze u povodu obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice VRO ”Oluja”.

Cilj je spojiti ova dva stradalnička mjesta, Voćin i Knin, te promovirati istinu o Domovinskom ratu, rekao je Mato Bubaš, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-e Virovitičko-podravske županije koja je organizator maratona.

– Maraton vozimo u tri etape, krenuli smo ujutro iz Voćina, a u planu je u Petrinju doći u ranim poslijepodnevnim satima. Sutra, 3. kolovoza vozimo drugu etapu od Petrinje do Korenice i 4. kolovoza posljednju etapu od Korenice do Knina – rekao je Bubaš zahvalivši Ministarstvu hrvatskih branitelja kao pokrovitelju maratona, Virovitičko-podravskoj županiji koja im je osigurala dresove te Općini Čađavica na posuđenom vozilu za pratnju.

Na spomen obilježjima poginulim hrvatskim braniteljima u Voćinu, Slatini i Virovitici, VBR-ovci su u pratnji domaćina položili svijeće. Iz Voćina ih je ispratio i sreću im zaželio zamjenik župana virovitičko-podravskog Darko Žužak, u Slatini ih je dočekao predsjednik HVIDR-e Slatina Ilija Nikolić, a u Virovitici, između ostalih, načelnik PU virovitičko-podravske Siniša Knežević i predsjednik HVIDR-e Virovitica Mirko Poljanac. (icv.hr, ml; foto: D. Fišli, D. Božičković, P. Žarković, M. Lukačić, M. Kovač)

Foto:









 

 

 

 



 







PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩