ponedjeljak, 16. rujna 2019.

Pregled dječjih sjedalica u Slatini u srijedu, 18. rujna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U srijedu, 18. rujna, od 14.30 do 16 sati na parkiralištu Dječjeg vrtića Zeko Slatina, Ulica bana Josipa Jelačića 31, udruga Roda i Policijska uprava virovitičko-podravska organiziraju besplatan pregled dječjih auto sjedalica.

Pregled prvenstveno služi kako bi roditelji mogli provjeriti jesu li pravilno postavili auto sjedalicu u svoje vozilo i smještaju li pravilno svoje dijete u nju, jer pravilno korištenje auto sjedalice uvelike smanjuje rizik teškog stradavanja djeteta u prometnoj nesreći. Kako bi savjeti o pravilnoj upotrebi auto sjedalica bili što učinkovitiji savjetuju se roditelji koji dolaze na pregled da, ako je to moguće, sa sobom donesu upute proizvođača sjedalice i da svakako dovedu svoje dijete.

Osim samog pregleda, kod Rodinih savjetnica za auto sjedalice roditelji će moći dobiti savjete i informacije o važnosti i pravilnom korištenju auto sjedalica, te odgovore na sva pitanja u vezi propisanog, pravilnog i sigurnog prijevoza djeteta u vozilu. Na pregled se pozivaju i trudnice sa svojim partnerima kojima treba savjet u odabiru prve auto sjedalice. Pregled će se održati neovisno o vremenskim prilikama. (PU virovitičko-podravska; Fotografije arhiva D. Fišli)

Foto:




PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti
na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com.
Pratite nas i na Facebook stranici: AUTOŠKOLA CHAMPION
PROMO
Sve o uslugama Škiljić d.o.o. Slatina Ulica Vladimira Nazora 71 Slatina saznajte
na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan),
kao i klikom na: ŠKILJIĆ d.o.o
PROMO
VELIKA RASPRODAJA - OUTLET KERAMIKE SLATINA
Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja po cijeni već od 29,90 kuna kvadrat. Više o ponudi na: OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩