utorak, 16. travnja 2019.

ŠKILJIĆ d.o.o. SLATINA-Usluge prijevoza, iznajmljivanje hladnjača, usluge vezane za poljoprivredu...

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Uskoro ženite sina ili udajete kćer, imate rođendansku proslavu ili priređujete zabavu za veće društvo, a ne znate gdje ćete sa kolačima i pečenim mesom da bi održali svježinu, ne znate gdje i kako ohladiti piće? Sve je tako jednostavno. Pozovete uslužne djelatnike tvrtke Škiljić d.o.o. iz Slatine i vašim problemima došao je kraj, jer tvrtka Škiljić d.o.o. vrši iznajmljivanje kamiona hladnjače, kao i fiksne hladnjače koje će postaviti na vama najpovoljnije mjesto. Također, tvrtka Škiljić d.o.o. vrši usluge prijevoza kamionom i kombi vozilom unutar cijele Lijepe naše.

Tvrtka Škiljić d.o.o. nalazi se na adresi Ulica Vladimira 71 Nazora Slatina. Osnovna djelatnost tvrtke Škiljić d.o.o je poljoprivreda, te usluge vezane uz poljoprivredu, kao i trgovina na veliko i malo artikala za poljoprivredu. I to nije sve, tvrtka Škiljić d.o.o. ima najpovoljnije cijene za svoje usluge, a što je razlog više da im se obratite s povjerenjem na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan).

PROMO
Sve o uslugama Škiljić d.o.o. Slatina Ulica Vladimira Nazora 71 Slatina saznajte na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan), kao i klikom na: ŠKILJIĆ d.o.o.
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩