četvrtak, 12. rujna 2019.

GASTRO LIKA-Udruga Ličana ''Vila Velebita'' Slatina za Vas ovu nedjelju priprema pravu poslasticu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer je u restoranu Stari podrum, Udruga Ličana ''Vila Velebita'' Slatina održala sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojemu se razgovaralo o brojnim aktivnostima, kako onima koji će se održati uskoro, tako i o projektima koji su u planu do kraja godine.

Udruga već ove nedjelje, 15. rujna, organizira manifestaciju pod imenom ''Gastro Lika'' u sklopu koje će slatinski Ličani svojim sugrađanima poslužiti 20 vrhunskih torti, koje će za tu prigodu pripremiti slatinska kraljica kolača Sandra Jadek.

''Gastro Lika'' bit će održana na Trgu sv. Josipa od 18 sati, tako da će Slatinčani i njihovi gosti moći uživati u slatkim zalogajima raznovrsnih torti, a točka na ''I'' koncert je Stjepana Jeršeka Štefa i TS Džentlmeni.

U nedjelju, 22. rujna, slatinski Ličani u suradnji sa dečkima iz Malonogometnog kluba Slatina organiziraju donacijsku nogometnu utakmicu na kojoj će snage odmjeriti MNK Slatina i  MNK Futsal Dinamo Zagreb, a donacije će se prikupljati kako bi se osigurala sredstva za natječajnu dokumentaciju u sklopu projekta izgradnje ''Ličke kuće'' u Slatini.

Također, 20. listopada Udruga će održati godišnju izbornu skupštinu, no prije toga članovi udruge sudjelovati će na studijskom putovanju ''Jesen u Lici'', od 4. do 10. listopada u Gospiću. (ADF; Fotografije Udruga Ličana ''Vila Velebita'' Slatina)


PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici: AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
Sve o uslugama Škiljić d.o.o. Slatina Ulica Vladimira Nazora 71 Slatina saznajte na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan), kao i klikom na: ŠKILJIĆ d.o.o
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩