utorak, 17. rujna 2019.

FANTASTIČAN TAKTIČKI POTEZ DAMIRA PEMPERA-Na krilima Nikole Menegatija Slatina upisala novu domaću pobjedu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U svojoj drugoj domaćoj ovosezonskoj ligaškoj utakmici 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Slatine došli su do druge pobjede.

U 31. minuti domaća momčad povela je iz kaznenog udarca koji je uspješno realizirao Domagoj Jendrašić. Devet minuta kasnije za goste iz Garešnice poravnao je Nikola Dergez.
S rezultatom 1:1 otišlo se na odmor.

U 51. minuti Ozren Vurdelja igrao je rukom u kaznenom prostoru te je dosuđen kazneni udarac za goste koji je uspješno realizirao Dragan Vaclavek.

Domaći trener Damir Pemper krenuo je na “sve ili ništa”, u napad je ubacio Nikolu Menegatija, što mu se na kraju isplatilo. Nikola je zgodicima u 73. i 85. minuti preokrenuo rezultat i donio pobjedu domaćoj momčadi.

– Teško smo došli do nove pobjede. Opet su nam ozlijeđena dva igrača, Silvio Matota i Matej Šimek. Tek ću na treningu u utorak vidjeti u kakvom su zdravstvenom stanju i mogu li na njih računati u idućem kolu – rekao je nakon utakmice trener Slatine Damir Pemper.

Slatina je tako ponovno dokazala da će stadion Antuna Tone Butorca biti noćna mora za sve protivničke momčadi.

Slatina – Garić Garešnica 3:2
Igrač utakmice: Nikola Menegati
(icv.hr, mš, foto: D. Jukić)

Foto:



 






PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti
na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com.
Pratite nas i na Facebook stranici:  AUTOŠKOLA CHAMPION
PROMO
Sve o uslugama Škiljić d.o.o. Slatina Ulica Vladimira Nazora 71 Slatina saznajte
na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan),
kao i klikom na: ŠKILJIĆ d.o.o
PROMO
VELIKA RASPRODAJA - OUTLET KERAMIKE SLATINA
Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja po cijeni već od 29,90 kuna kvadrat. Više o ponudi na: OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩