petak, 13. rujna 2019.

Berislav Androš: ''Bit će ovo godina s najviše odrađenih projekata u povijesti''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Općina Sopje i njen načelnik Berislav Androš sigurnim koracima idu naprijed. Iza njih je već dosta odrađenih projekata, kao što su izgradnja ceste do kupališta na rijeci Dravi, uređenje nogometnog igrališta Luka u Sopju, izgradnja pješačkih staza, uređenje i energetska obnova mjesnih domova na području općine, kuća oproštaja..., i na tome ne misle stati.

- Po cijeloj općini radovi su u punome jeku, a najviše tek slijedi. Bit će ovo godina s najviše odrađenih projekata u povijesti! U ovome trenutku izvode se radovi na izgradnji kuće oproštaja u Grabiću, u Gornjem Predrijevu se radi priključak na vodovodnu mrežu, nakon što smo izgradili sanitarni čvor u mjesnom domu, dok se na Majdi zahuktavaju radovi na asfaltiranju puta kako bi ovogodišnju manifestaciju Mijoljska potkova dočekali spremni. U Novakima se, također, odrađuje priključak na vodovodnu mrežu za jedan dio mjesta, u Španatu je završen sanitarni čvor u Mjesnom domu te se izvode radovi na novom autobusnom stajalištu. U Sopju se izvode radovi na dječjem vrtiću, te nadstrešnica uz zgradu nogometnog igrališta, a krenut će i energetska obnova Vatrogasnog doma. Uskoro kreću radovi u Josipovu na Područnoj školi, tj. energetska obnova zgrade. U Vaškoj uređujemo centar mjesta, te radino na izgradnji pristupne ceste do mjesnog groblja kao i izgradnji platoa, a u Novoj Šarovki ćemo proširiti Društveni dom - istaknuo je načelnik Općine Sopje Berislav Androš te dodao kako je to samo dio svega što planiraju, jer redovito apliciraju na natječaje za nove projekte. (ADF; Fotografije: B. Androš)

Foto:










PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti 
na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. 
Pratite nas i na Facebook stranici: AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
Sve o uslugama Škiljić d.o.o. Slatina Ulica Vladimira Nazora 71 Slatina saznajte 
na brojeve mobitela 098/902-8185 (Zvonimir) ili 098/931-6325 (Ivan), 
kao i klikom na: ŠKILJIĆ d.o.o
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩