četvrtak, 6. prosinca 2018.

Udruga Vretenac Slatina nominirna za Državnu nagradu za volontiranje u 2018. godini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U srijedu, 5. prosinca, povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je svečana sjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva i dodjela Državne nagrade za volontiranje u 2018. godini.

Državna nagrada za volontiranje, koja se dodjeljuje od 2007. godine, najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje, doprinos promicanju volonterstva i razvijanju volonterskih aktivnosti.

Predsjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva Nives Ivelja predstavila je dobitnike Državne nagrade za volontiranje u 2018. godini, te obrazložila nagrade koje je uručio pomoćnik ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ivica Bošnjak.

Udruga osoba s inteletualnim teškoćama Vretenac Slatina jedna je od tri udruge koje su na području cijele Hrvatske nominirane za najviše priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje. Iako je prvo mjesto u kategoriji pravne osobe organizatora volontiranja pripalo Udruzi palijativne skrbi La Verna, Udruga Vretenac ponosna je što je Međunarodni dan volontera proslavila na najbolji mogući način, prisustvujući na svečanoj sjednici Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva i dodjeli Državne nagrade za volontiranje u 2018. godini u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Kroz godinu dana rada i djelovanja udruge, te više od 1200 volonterskih sati, ovo je potvrda i zahvala svim volonterima Udruge Vretenac da vrijeme koje su nesebično darovali čini slatinske Vretence prepoznatljivom i van naše županije.

Udrugu Vretenac na dodjeli Državne nagrade za volontiranje predstavljili su Patricija Kraman, Julijana Pavlešić, Jelica Hržina i Matej Teglović. (ADF; Udruga Vretenac)


PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
Kako bi što veselije ispratili saru i dočekali novu godinu u vinariji Stari podrum u mjesecu prosincu, svakodnevno od 7 do 15 sati, možete kupiti kvalitetna bijela i crna vina po akcijskoj cijeni od samo 8 kuna u rinfuzi. Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave i restorana Stari podrum) Više o vinariji Sari podrum na: STARI PODRUM
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩