četvrtak, 4. listopada 2018.

FOTO-Ukupno 104 učenika prvih razreda SŠ Marka Marulića Slatina dobilo tablete za projekt ''Škola za život''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Srednja škola Marka Marulića Slatina jedna je od 26 srednjih škola u Republici Hrvatskoj, a jedina srednja škola u Virovitičko-podravskoj županija koja je odabrana za provođenje eksperimentalnog kurikuluma ''Škola za život'' Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Uz nju, na našem području, dio ovog eksperimentalnog kurikuluma su i Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina i Osnovna škola Suhopolje, a njima svima je punu podršku za ovaj eksperimentalni kurikulum dala Virovitičko-podravska županija. Tim povodom virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz ravnatelja Srednje škola Marka Marulića Slatina Darka Špoljarića, podijelio je učenicima tablete koji će im služiti za nastavu ''Škole za život''.

Podijeljeno je ukupno 104 tableta, ukupne vrijednosti 101.000,00 kuna. Tableti su podijeljeni svim učenicima, svih programa u usmjerenja prvih razreda. Učenici su izrazili oduševljenje dobivenim tabletima, koji će im umnogome olakšati i modernizirati pohađanje nastave. (vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Foto:







 









PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩