petak, 4. svibnja 2018.

Slatina: Akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U suradnji sa Zakladom Ana Rukavina, a na inicijativu učenika, volontera Školskog volonterskog kluba Industrijsko-obrtničke škole jučer je u Slatini organiziran upis u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Iako je akciji upisa pristupilo 36 Slatinčana, zbog zdravstvenih razloga u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisan je 31 potencijalni darivatelj.

Organizatori se od srca zahvaljuju svima koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj inicijativi učenika, volontera Industrijsko-obrtničke škole, ravnatelju Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladenu Graovcu na podršci, te koordinatorici školskog volonterskog kluba Svjetlani Dupan. Zahvalu su uputili i Zakladi Ana Rukavina koja je prepoznala želju mladih volontera da pomognu onima kojima je to najpotrebnije, jer kako i sami kažu ''lijek je uistinu u nama''. 

Akcija je organizirana kroz projekt ''Volontiram, srce diram'' kojeg financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. (DF)

Foto :











 PROMO
Višnja d.o.o. građevinski materijal, Ulica Lipa 3 Slatina
Ponudu pogledajte OVDJE

OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩