ponedjeljak, 16. travnja 2018.

PROMO: Sve na jednom mjestu u Višnji građevinskom materijalu Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Došlo je proljeće, a s njime i lijepo vrijeme, kao stvoreno za početak gradnje, preuređenja, obnavljanja, osvježavanja vaših kuća ili gospodarskih objekata. Ne znate ili nemate vremena za obilazak raznih trgovina koje vam nude materijal i alat za vama potrebne radove, tome je razlog više da posjetite Višnju d.o.o. građevinski materijal Slatina, jer u Višnji možete pronaći sve na jednom mjestu, od ''igle do lokomotive''.

Višnje d.o.o. građevinski materijal na adresi Ulica Lipa 3 Slatina u svom širokom asortimanu nudi vam sve što vam je potrebno za uređenje eksterijera ili interijera vaših domova, sve što vam je potrebno za gradnju nove ili renoviranje već postojeće kuće ili gospodarskih objekata, garaža, staza..., a osim toga u Višnji možete pronaći i sve potrebne alate i strojeve za izvođenje radova.

U širokom asortimanu trgovine građevinskim materijalom Višnja d.o.o. Slatina možete pronaći i po vrlo pristupačnim cijenama renomiranih proizvođača kupiti: šljunak, pijesak, kamen tucanik, cement, namal, crijep, limene ploče, ondura ploče, blokove za zidanje, građu za krov, stiropor za fasade, stropne grede tzv. uloške, betonske stupove, betonske uloške, blokove za dimnjake, lijepila za fasadni stiropor ili pločice, gotovu žbuku, gotovi beton, razne glazure, gipsane ploče, fasadne boje, betonske uloške za staze, žardinjere, razne žice za ograde, gotove željezne ograde, raznu limariju, brodski pod, panele za ograde, laminat, boje i lakove za interijer i eksterijer, impregnacije, silikone, pur pjene, razne vrste ručnih i električnih alata (čekići, vile, vrtne škare, škare za lim, brusilice, bušilice, ubodne i kružne pile, lopate...), mješalice za beton ili malter, kosilice, građevinarska kolica (tačke), betonske cijevi za mostove ili odvode svih dimenzija, betonske kocke za dvorišta, razne željezne cijevi, razne armaturne mreže i još mnogo toga.

Također u Višnji možete kupiti sve za kupatilo, od pločica, kada, tuš kabina, raznih slavina, cijevi, umivaonika, do WC školjki raznih oblika. Trgovina Višnja u svom asortimanu ima i razne vrste vijaka, čavala, brusnih i reznih ploča, elektroda, PVC cijevi svih dimenzija i oblika, drenažne cijevi, PVC kante i korita, drvene i aluminijske ljestve, a uz sve to, kako bi se zaštitili, trgovina Višnja nudi vam i raznu zaštitnu opremu, razne rukavice, maske za varenje... i još puno toga.

I to nije sve! Razlog više da svoju kupovinu obavite na jednom mjestu, u Višnji na adresi Ulica Lipa 3 Slatina, je i taj što će vam uslužno osoblje trgovine svu kupljenu robu utovariti, svojim vozilima dostaviti na vašu adresu, i istovariti!

Radno vrijeme trgovine Višnja d.o.o. građevinski materijal:
- od ponedjeljka do petka 7.00 - 20.00 sati
- subota 7.00 -19.sati
Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 033/555-515 ili na broj mobitela 098/271-076.

Obratite nam se s povjerenjem, jer već 24 godine uspješno poslujemo! 

U fotogaleriji možete pogledati što vam nudimo iz našeg širokog asortimana:







































































































































PROMO
Višnja d.o.o. građevinski materijal, Ulica Lipa 3 Slatina

OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩