ponedjeljak, 23. travnja 2018.

Virovitički kontakt policajci ugostili kolege iz PU Vukovarsko-srijemske

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U petak, 19. travnja, u organizaciji kontakt policije PU virovitičko-podravske u prostoru športskog centra Nogometnog kluba Virovitica održan je malonogometni turnir i natjecanje u streljaštvu u kojem su uz domaće kontakt policajce sudjelovali i kolege, kontakt policajci iz PU vukovarsko-srijemske, djelatnici sjedišta PU VTC i umirovljeni virovitički policajci.

U malom nogometu su sudjelovale tri nogometne ekipe, gdje su u međusobnom razigravanju prvo mjesto osvojili gosti iz Vukovara, dok su u međusobnom ogledu za drugo mjesto uspješniji su bili djelatnici sjedišta PU VTC.

Kod natjecanja u streljaštvu najbolje rezultate postigla je ekipa djelatnika sjedišta PU virovitičko-podravske na čelu s načelnikom Sinišom Knežević, dok je drugo mjesto osvojila Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Virovitica, a domaća ekipa kontakt policije koju su sačinjavale tri kontakt policajke, bila je treća. Za kontakt policajce iz Vukovara u streljaštvu je nastupio samo jedan policajac.

Nakon završenih natjecanja, u prigodnom prostoru nogometnog kluba, načelnik PU virovitičko-podravske Siniša Knežević zahvalio se svim natjecateljima i čestitao na postignutim uspjesima, nakon čega je predstavnicima ekipa podijelio zahvalnice. (PU virovitičko-podravska)

Foto:






 






PROMO
Višnja d.o.o. građevinski materijal, Ulica Lipa 3 Slatina
Ponudu pogledajte OVDJE

OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩