srijeda, 18. travnja 2018.

Tour of Croatia: Volonteri i članovi BK Slatina aktivno se uključili u prvu etapu utrke

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer je vožena prva etapa biciklističke utrke Tour of Croatia od Osijeka do Koprivnice, a biciklisti su prošli i Virovitičko-podravskom županijom. Utrku su, uz Hrvatsku televiziju, prenosile i velike svjetske TV kuće, izravan prijenos emitirao se na Eurosportu, a TV prijenos emitirale su brojne televizijske postaje na čak 6 kontinenata, u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji.

U organizaciju sigurnog prolaska učesnika utrke područjem grada Slatine, odnosno pomoći policijskim službenicima Policijske postaje Slatina pri osiguravanju punktova od Mikleuša do Jugovog Polja, uključili su se volonteri i članovi Biciklističkog kluba Slatina, u sklopu cjelokupnog održavanja Tour of Croatia etapa prva kao organizatora. Već u 11.45 sati volonteri i članovi BK Slatina okupili su se u gradskom paviljonu u Parku 136. slatinske brigade, gdje je predsjednik kluba Nino Margaretić definirao raspored po punktovima, a potom su se svi zaputili odraditi dati im zadatak.

- Žao mi je što ni ove, treće, godine utrka neće proći kroz sam grad, već ponovo obilaznicom, no to nije do nas, nego do glavnog organizatora utrke Tour of Croatia, koji je i nas angažirao kao osiguranje s njihove strane uz policijske službenike, a sve s ciljem kako bi utrka slatinskim područjem prošla bez ikakvih poteškoća. Nadam se da će slijedeća utrka proći kroz naš grad, jer i mi, kao ove godine Orahovica, a prijašnjih i ove Virovitica, imamo što pokazati i lijepu sliku Slatine poslati u svijet - rekao nam je predsjednik Biciklističkog kluba Slatina Nino Margaretić, dodavši kako je jako zadovoljan odrađenim poslom, jer nije bilo nikakvih problema pri prolasku biciklista područjem koji su osiguravali. (DF)

Foto :



 


















Cijelu fotogaleriju pogledajte na :  Tour of Croatia 2018.; prolazak kroz Slatinu

PROMO
Višnja d.o.o. građevinski materijal, Ulica Lipa 3 Slatina
Ponudu pogledajte OVDJE

OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩