srijeda, 18. travnja 2018.

OŠ E. Kumičića Slatina odobren projekt prijavljen na UNIQA osiguranje ''Radost života''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Od ukupno 783 projekata, prijavljenih na UNIQA ''Radost života'' 2018. godine, žiri je odabrao 19 projekata koje će financijski podržati. Na natječaj su se mogli prijaviti vrtići, osnovne i srednje škole, te neprofitne udruge i ustanove iz cijele Hrvatske. Od 19 projekata odabaren je i projekt Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine, koji je napisala i prijavila učiteljica engleskog jezika Silvija Mađarić. Naziv projekta je ''Dnevni boravak u našoj školi".

- Dugi niz godina borimo se problemom provođenja kvalitetnog vremena učenika putnika u školi za vrijeme školskog dana dok ne pohađaju nastavu. Nedovoljan broj slobodnih učionica onemogućava učenicima putnicima, ali i ostaloj djeci koja ne pohađaju izborne predmete, adekvatan prostor za provođenje slobodnog vremena u školi. Stoga smo željeli našim učenicima opremiti prostor u obliku dnevnog boravka u školi u kojem će moći boraviti, osjećati se sigurno i kvalitetno provoditi svoje vrijeme. Projektom ćemo opremiti dnevni boravak vrećama za sjedenje, trosjedima, stolićima i brojnim društvenim igrama u iznosu od 16 000 kuna. Cilj projekta je učenicima naše škole, poglavito učenicima putnicima, osigurati prostor u kojemu će boraviti za vrijeme školskog dana dok čekaju polazak autobusa ili za vrijeme nastave ako ne pohađaju izborne predmete. Želimo učenicima pružiti mogućnost kvalitetnog provođenja vremena za vrijeme boravka u školi u opremljenom prostoru za njih, te raznim aktivnostima poticati kreativnost, razvijanje logike razmišljanja te socijalnih vještina - objašnjava učiteljica Silvija Mađarić. (DF; OŠ E, Kumičića Slatina)

PROMO
Višnja d.o.o. građevinski materijal, Ulica Lipa 3 Slatina
Ponudu pogledajte OVDJE

OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩