utorak, 17. listopada 2017.

U planu je proširenje i modernizacija virovitičkog Gradskog groblja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Grad Virovitica priprema izradu novog Prostornog plana za groblje. Radi se o proširenju i modernizaciji virovitičkog Gradskog groblja, a cilj je postići preglednost prostora.

Također, planira se osigurati potreban prostor za memorijalno groblje, masovne pokope, kao i pokope socijalnih slučajeva. Prostor novog groblja će krasit će aleja koja će spajati sjeverni i južni ulaz i koja će dijeliti prostor groblja na tri dijela. Postupak Urbanističkog plana uređenja novog groblja provodit će Odsjek za prostorno uređenje Grada Virovitice. (virovitica.hr)



TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina.

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩