utorak, 17. listopada 2017.

Čestitka župana Igora Androvića HVIDR-i VPŽ na osvojenom drugom mjestu SŠNIDOR-a

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Drugu godinu zaredom sportaši Zajednice udruga HVIDR-a s područja Virovitičko-podravske županije osvojili su drugo mjesto na SŠNIDORU. Prošle godine to je bilo u Poreču, ove u Makarskoj i to su najveći uspjesi naših sportaša HVIDR-e na ovom natjecanju. Čestitku na osvojenoj medalji, sportašima HVIDR-e iz naše županije uputio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

– Uvijek su hrvatski domoljubi s područja Virovitičko-podravske županije, bili među prvima u Hrvatskoj. Bilo u danima kada se je stvarala neovisna Hrvatska, ili danas, u miru. I tada i danas, pronosili ste ime naše Virovitičko-podravske županije, svih naših gradova i općina diljem Hrvatske, i na tome vam neizmjerno hvala. Čestitam vam na osvojenom odličju u Makarskoj, kao i na svemu onome što ste do sada učinili za Lijepu našu, u njenom stvaranju od početaka do danas. (vpz.hr)

TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina.

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩