četvrtak, 12. listopada 2017.

Sportaši Zajednice udruga HVIDR-a VPŽ ovaj vikend u Makarskoj brane prošlogodišnje osvojeno srebro na SŠNIDOR-u

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Sportaši Zajednice udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, prošle su godine u Poreču, na 22. SŠNIDOR-u ostvarili do tada, povijesni uspjeh. Bili su ekipno drugi, a ovaj vikend ih očekuje novi sportski izazov. 

Naime, 23. Svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata održat će se u Makarskoj pod imenom 23. SŠNIDOR – Makarska 2017.. Natjecanje će se održati uz visoko pokroviteljstvo predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, te supokroviteljstvo splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana i gradonačelnika Makarske, Jure Brkana. Svečanost otvorenja je u 15,00 sati, a na borilištima će se sportaši iz naše županije, naći u devet disciplina. Osim toga, u Makarskoj će se u petak, održati i redovni Izvještajno-izborni sabor HVIDR-e RH. Podsjetimo, predsjednik HVIDR-e RH je Josip Đakić. (vpz.hr)

TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina.

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩