utorak, 10. listopada 2017.

Moskovski ansambl za suvremenu glazbu na XXIII Danima Milka kelemena

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Moskovski ansambl za suvremenu glazbu oduševio je posjetitelje drugog koncerta na XXIII Danima Milka Kelemena.

Posebno lijepe riječi za koncert imala je Višnja Požgaj, glazbeni pedagog, publicist i kritičar, koja redovito prati manifestaciju Dani Milka Kelemena. Riječ je o izuzetno kvalitetnim glazbenicima koji su jako lijepo složili program, od Skrjabina, čija se djela ove godine u čitavom svijetu najčešće izvode, do Kelemenove Canzone za flautu i klavir.

Moskovski ansambl čine Ivan Bushuev flauta, Oleg Tantsov klarinet, Mikhail Duob klavir, Roman Mints violina i Ilia Rubenshtein violončelo.

U nedjelju 15. listopada od 18 sati bit će promocija knjige poezije Marije Kenjerić – Život, snovi i stihovi u Zavičajnom muzeju Slatina. Također u nedjelju 15-oga od 20 sati u Hrvatskom domu slušat će se Kelemen, Ravel i Mendelssohn-Bartholdy u izvođenju Marije Bašić violina, Renate Karša klavir i Ivana Karše klavir. (Željko Felbar)

 

TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina. 

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩