utorak, 10. listopada 2017.

Atletski klub Virovitica počinje sa radom, prvi trening 16. listopada

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da su sve radnje oko osnivanja i registracije kluba uspješno privedene kraju pa tako i rezervacija termina treniranja.

Povijesni prvi trening Atletske škole Virovitica za učenike nižih razreda osnovnih škola (1.-4. razred) održat će se u ponedjeljak, 16. 10. 2017. godine, u dvorani Gimnazije od 18:00 sati.

Pozivaju se i sve ostale dobne kategorije koje se žele priključiti radu i treniranju u našem atletskom klubu da se odazovu u istom vrijeme na istu lokaciju, te će se po formiranju grupa odrediti i termini treniranja za sve ostale kategorije.

Važno je još napomenuti da će klub svima koji žele pristupiti treniranju u Atletskom klubu Virovitica pružiti priliku adaptacije, te su shodno tome prva dva tjedna treniranja besplatna!(Atletski klub Virovitica)

Dragi roditelji,
Želite li da Vaše dijete odrasta zdravo i razvija svoje psiho-motoričke sposobnosti od najranijeg djetinjstva pravilno?
Ako je Vaš odgovor DA, ne propustite priliku upisati svoje dijete u Školu atletike Atletskog kluba Virovitica.

Dodatne informacije:
Mob. 098-521 106; e-mail: atletski.klub.virovitica@gmail.com; Facebook stranica: AK Virovitica.


TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina. 


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩