petak, 24. ožujka 2017.

Vozači oprez! Policija će od 17. do 23. travnja pojačano vršiti nadzor brzine kretanja vozila na prometnicama VPŽ

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Planom aktivnosti organizacije TISPOL na području zemalja Europske unije u tjednu od 17. do 23. travnja 2017. godine bit će vršen pojačani nadzor brzine kretanja vozila, pa će u tom vremenu biti vršeno pojačano postupanje u nadzoru brzine kretanja vozila i na području Virovitičko – podravske županije.

U navedenom tjednu u srijedu, 19. travnja 2017. godine, biti će proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, a za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja se i ove godine pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti nadzor brzine kretanja vozila uređajima za nadzor brzine kretanja vozila od strane policijskih službenika.

Građani svoje prijedloge do 10. travnja mogu dostaviti na mail Policijske uprave:  viroviticko-podravska@policija.hr ili na tel. 741-222 u vremenu od 7 do 15 sati, a na iste kontakte zainteresirani da se osobno uključe u nadzor brzine kretanja vozila sa policijskim službenicima mogu izraziti zainteresiranost i ostaviti svoje kontakt brojeve telefona.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩