petak, 24. ožujka 2017.

Općini Sopje 300.000,00 kuna za izgradnju Kuće oproštaja u Josipovu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije godišnjim programima kroz razne aktivnosti želi utjecati na održivost razvoja lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje obnove i rekonstrukcije objekata socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture na lokalnoj razini vodeći pritom računa o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti i neovisnosti.

Slijedom objavljenog natječaja i prijave projekta po programu Održivog razvoja lokalne zajednice, Općini Sopje pripalo je sufinanciranje projekta izgradnje kuće oproštaja u Josipovu u iznosu od 300.000,00 kuna. Ovim projektom nastavlja se dovršetak objekata socijalne i komunalne infrastrukture, te će do ljeta ove godine Općina Sopje sagraditi i svoje dvije posljednje mrtvačnice na grobljima. (sopje.hr/vpz.hr; Foto: Kristijan Toplak)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩