utorak, 21. ožujka 2017.

Slatina-Slavili Dan škole Josipa Kozarca

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Svečanom sjednicom Učiteljskog vijeća i priredbom učenika škole za građanstvo, održanom u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, jučer je održana središnja svečanost u povodu Dana OŠ Josipa Kozarca.

Niz programa počeo je Međunarodnim natjecanjem iz engleskog jezika Hippo Competition 4. ožujka te ekipnim natjecanjem iz matematike Rokovi matematičari, održanom u Virovitici tjedan dana kasnije. Održan je i niz programa - natjecanja učenika putnika protiv ostalih u malom nogometu, natjecanje učenica putnica protiv ostalih u graničaru, pokazivanje vještina na biciklističkom poligonu, igra asocijacija Književnici i njihova djela, natjecanje učenica, majki i učiteljica te učenika i učitelja u odbojci, ekipno natjecanje iz prirodoslovno-društvene grupe predmeta, kviz znanja te izložba poštanskih markica. Održano je i nekoliko radionica - Žene kroz povijest, Izrada markica, Glagoljica i plesna radionica, međuškolski vjeronaučni kviz i igre Josipovo u Kozarcu i matematičko natjecanje Klokan bez granica.

U srijedu će biti održan 10. KOMA FF, Kozarčev mali filmski festival. Obilježavanje Dana škole bit će zaključeno 31. ožujka 4. susretima škola koje nose ime Josipa Kozarca u Josipovcu Punitovačkom.(Petar Žarković-Glas Slavonije)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩