ponedjeljak, 20. veljače 2017.

FOTO-Maškare okupirale središte Suhopolja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Maškare su i ove veljače „okupirale“ Suhopolje. Glazba, bubnjevi, trube, akcijski junaci iz svih Marvelovih filmova, fratri i klaunovi, kojekakve utvare, a na kraju je za sve ispaštao “Donald Kramp“ koji je proglašen krivcem za sve, i za ono za što je i za ono što nije kriv, te je „otišao u dim“.

Ispred Hrvatskog doma, skupilo se i staro i mlado i zamaskirano i nezamaskirano. Ceremoniju je i ove godine vodio Darko Čurik, a svemu je, između ostalih, nazočio i načelnik Općine Suhopolje Marijan Brlek. Bilo je tu i delicija „za prigrist“, jer je „usput“ održano i Suhopoljsko kolinje na kojemu su posjetitelji vidjeli kako su izgledali stari običaji kolinja, u izvedbi majstora klaonice Šuvak. Bilo je tu i čvaraka od „majstora“ iz Baranjske kuće Karanac, a za „dobar zvuk“ su se između ostalih pobrinuti Slavonski trubači, a za da sve bude „za 5“, između ostalih, pobrinula se Općina Suhopolje… (vpz.hr; foto Kristijan Toplak)

Foto :
































 







-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩