petak, 9. prosinca 2016.

Ženu (54) pregazio vlastiti automobil

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer, 8. prosinca oko 8 sati, na području Općine Suhopolje dogodio se nesretan slučaj u kojemu je 54 – godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozlijede.

Nakon što je došla do svojeg parkiranog automobila, koji se nalazio u otvorenoj garaži, te ga stavila u pogon, 54 – godišnjakinja je ispod kotača sklonila metalne podloške, te izvukla kantu sa otpadom. U trenutku dok je izvlačila kantu iz garaže nalazila se iza automobila, koji je zbog nagiba krenuo unazad, tom prilikom je automobil 54 – godišnjakinju udario i srušio na tlo i prešao preko cijeloga tijela, nakon čega je nesretna žena ostala pod automobilom.

Vozilom Hitne pomoći ozlijeđena žena je odvezena u OB Virovitica, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozlijede. Slijedi izvješće ODO Virovitica.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩