ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Prijavite svoje dijete na 8. natjecanje beba u puzanju

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Povodom zatvaranja kulturno-zabavne manifestacije “Slatinsko ljeto 2016.” i Dana grada Slatine, Turistička zajednica grada Slatine organizira u nedjelju, 28. kolovoza, 8. natjecanje beba u puzanju.

Ovo atraktivno natjecanje održat će se na središnjem gradskom trgu u 17:00 sati.  Roditelji, odnosno skrbnici mogu prijaviti djecu do tri godine starosti u Turističkom uredu, Trg sv.Josipa 1, te u prostorijama Radio Slatine, Braće Radić bb.

Svoje male natjecatelje roditelji/skrbnici mogu prijaviti i putem maila: tz-grada-slatine@vt.t-com.hr  ili helenahegedis@yahoo.com, do 27. kolovoza ili ranije na sam dan natjecanja.

U prijavi je potrebno navesti:

-ime i prezime djeteta
-datum rođenja djeteta
-ime i prezime roditelja/skrbnika

Svi sudionici dobit će medalje, a za najbrže “puzače i puzačice” osigurani su prigodni pehari.

Ovogodišnje natjecanje je humanitarnog karaktera, budući da će se tijekom prijave prikupljati dragovoljni prilozi za izradu vlasulja za humanitarnu udrugu Kosa ljubavi.

Sve ostale informacije mogu se dobiti u uredu TZ grada Slatine, te na brojeve: 033/553-629 ili 098/161-0072.

Foto arhiva Domovina neta :


















Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)