utorak, 23. kolovoza 2016.

Nužnost suzbijanja ambrozije na području grada Slatine

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Gradska uprava Grada Slatine, Upravni odjel za gospodarenje prostorom i ove ljetne sezone apelira i poziva građane i pravne subjekte, vlasnike okućnica i poljodjelskih površina na aktivnu i potpunu suradnju glede uklanjanja i uništavanja svima znanog korova i alergena ambrozije, koji je upravo sada u svojoj punoj ekspanziji.

Svijest i savjest svih nas o štetnom djelovanju ambrozije/limundžika neusporedivo je važnija i učinkovitija od kazni propisanih zakonom, koje su i inače vrlo nepopularna i u naravi dokazano slabije primjerena mjera u suzbijanju ovoga široko rasprostranjenoga štetnoga i agresivnog korova.

Stoga, vjerujemo u to da će se Slatinčani i ove godine odazvati ovom našem dobronamjernom apelu i učiniti sve što je u njihovoj moći da se barem donekle smanji alergeno djelovanje ambrozije na našem užem i širem području, te im u to ime unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)