petak, 20. svibnja 2016.

IOŠ Slatina otvorila vrata učenicima 8. razreda osnovnih škola/FOTO

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





Industrijsko-obrtnička škola Slatina održala je danas, 20. svibnja, Dan otvorenih vrata s ciljem pružanja informacija učenicima osmih razreda osnovnih škola za nastavak obrazovanja.

Učenici osmih razreda mogli su se upoznati sa načinom upisa u strukovna zanimanja, samim školovanjem, upoznati prostor škole, te saznati sve o zanimanjima koje IOŠ nudi, kao što su : stolar, elektroinstalater, automehaničar, pekar, mesar, krojač, instalater grijanja i klimatizacije, konobar..., a koja su im prezentirali učenici i profesori IOŠ Slatina.

Industrijsko-obrtničku školu Slatina obišli su učenici, roditelji i nastavnici OŠ Eugena Kumičića Slatina, OŠ Josipa Kozarca Slatina, OŠ Davorina Trstenjaka Čađavica, OŠ Voćin, OŠ Mikleuš i OŠ Vladimira Nazora N. Bukovica.

Ravnatelj Mladen Graovac zahvalio se je svima na posjeti Danu otvorenih vrata i posjeti Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina. (DF)

Foto :



























































































































Sve fotografija pogledajte na : Dan otvorenih vrata u IOŠ Slatina