četvrtak, 4. veljače 2016.

Filmovi za vikend u slatinskom kinu

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





Ovaj petak i subotu, 5. i 6. veljače, u slatinskom kinu možete pogledati film animiranu komediju ''Alvin i vjeverice: Velika avantura'' sinkroniziran na hrvatski s početkom u 18 sati po cijeni ulaznice od 20 kuna i sportsku dramu ''Creed: Legenda je rođena'' s početkom u 20 sati po cijeni ulaznice od 20 kuna.


U novom su nastavku, kroz niz nesporazuma, Alvin, Simon i Theodore uvjereni kako je Dave odlučio zaprositi svoju novu djevojku u New Yorku. Tri vjeverice odlučuju krenuti na put kako bi ga u tome spriječili, no imaju samo tri dana da ga zaustave i ujedno smanje mogućnost da dobiju užasnog polubrata.









Adonis Johnson nikada nije upoznao svojega slavnog oca Apolla Creeda, svjetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro prije njegova rođenja. Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputi u Philadelphiu gdje je Apollo Creed održao svoj legendarni meč protiv Rockya Balboe. Stigavši, potraži upravo Rockyja i zatraži da ga trenira. Premišljajući se, Rocky u njemu vidi snagu i odlučnost kakve je upoznao u Apollu te ga ipak pristane učiti. Ubrzo Adonis dobije priliku boriti se za naslov, no postaje jasno da za ring nije dovoljna samo priprema, već je potrebno imati i srce pravoga igrača.