ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

Pronalazak bombi i streljiva

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





U petak, 18. prosinca u 8.45 sati , policiji je dojavljeno da je u vrtu obiteljske kuće u Pitomači, pronađena jedna improvizirana ručna bomba.

Istoga dana u 14.20 sati,policiji je  dojavljeno  iz Voćina da je u sjeniku u PVC vrećici pronađena jedna ručna bomba i 30 komada streljiva.

Nakon dojava, navedena nelegalna sredstva su preuzeta po policijskom službeniku za pirotehničku zaštitu, te će biti pohranjena u skladište ubojne opreme Policijske uprave.

Apel prema građanima ,vratite nelegalno oružje:

Pozivaju se gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, da ga ne odbacuju, već da  pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će oružje i preuzeti.

 Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, streljivo i druga minsko eksplozivna sredstva, neće snositi nikakve prekršajne i kaznene sankcije.(PU virovitičko-podravska)


Promo :