nedjelja, 11. listopada 2015.

Održan radni sastanak vezano uz tekuću problematiku Grada Slatine i rad POU

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





U petak, 9. listopada, u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održan je radni sastanak vezano uz tekuću problematiku Grada Slatine, točnije, uz rad Pučkog otvorenog učilišta Slatina, pri kojem djeluje jedino kino na području županije.

Na sastanku je dogovoren model sufinanciranja rada u narednom periodu, kao i završetak realizacije projekta koji se realizirao u suradnji POU Slatina, Virovitičko-podravske županije i Grada Slatine. Partneri na projektu bili su i Grad Csurgó, Općina Voćin, VIDRA – agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske i Turistička zajednica grada Slatine. Podsjetimo, riječ je o projektu IPA prekograničnog programa Mađarska – Hrvatska 2007-2013 „ART CBC“, nositelj kojega je POU Slatina.

Sastanak je održan na inicijativu županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, a prisustvovali su, uz djelatnike odjela na čelu s pročelnicom Vesnom Šerepac, pročelnica Službe za javne financije Ankica Garaj, ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac te predstavnici gradske uprave Grada Slatine. (vpz.hr)


Promo :