subota, 10. listopada 2015.

Memorijalna biciklistička vožnja ratnih vojnih invalida

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





U četvrtak, 8. listopada, nakon polaganja vijenaca kod Spomen obilježja poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u Parku 136. brigade, hrvatski ratni vojni invalidi započeli  su Memorijalnu biciklističku vožnju u spomen na poginule hrvatske branitelje 136. slatinske brigade. 

Memorijalna vožnja održana je u sklopu Memorijala „Mirko Vučeta“ i u  organizaciji Zajednica udruga HVIDR-a VPŽ i HVIDR-e Slatina, te uz potporu Ministarstva branitelja. 

Okupljene su pozdravili i prigodnim riječima se obratili gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš i predsjednik Zajednice udruga HVIDR-a VPŽ Nenad Križić, a Memorijalnu vožnju i Memorijal „Mirko Vučeta“ otvorio je predsjednik HVIDR-e Republike Hrvatske Josip Đakić. 

Ruta koju su odvezli je bila Slatina-Mokro brdo-Voćin-Četekovac-Mikleuš-Čađavica-Sopje- Slatina, a unatoč lošim vremenskim uvjetima i kiši na memorijalnoj vožnji je sudjelovalo šest sudionika.

Foto :











Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116