petak, 24. srpnja 2015.

Ostalo 71. slobodno mjesto za upis u srednje škole u županiji

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je slobodna mjesta u jesenskom upisnom roku za upis učenika u 1. razred srednje škole. Nakon ljetnog upisnog roka, u svim srednjim školama u Virovitičko-podravskoj županiji ostalo je ukupno 71. slobodno mjesto.
Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica ima 13 slobodnih mjesta, Industrijsko-obrtnička škola Slatina 17, Industrijsko-obrtnička škola Virovitica 12, Srednja škola “Stjepan Ivšić” Orahovica 5, Srednja škola Marka Marulića Slatina 3, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača 19 i Strukovna škola Virovitica 2 slobodna mjesta.
Od ukupno 17 slobodnih mjesta za jesenski upisni rok u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina, sedam je slobodnih mjesta u programu za zanimanje prodavač, po tri za zanimanje krojač i pomoćni krojač, dva mjesta za zanimanje elektroinstalater te po jedno slobodno mjesto za zanimanja pomoćni stolar i mehaničar poljoprivredne mehanizacije.
Srednja škola Marka Marulića Slatina ima dva slobodna mjesta za program opće gimnazije i jedno mjesto za program elektrotehničara.
Jesenski upisni rok započinje 24. kolovoza 2015. godine, kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 25. kolovoza, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 26. i 27. kolovoza.
Odabir obrazovnih programa zaključat će se 31. kolovoza 2015. godine, kada će se započeti s ispisom prijavnica. Konačne ljestvice poretka objavit će se 3. rujna, a dostava upisnica u srednje škole 4. rujna. Za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku mogu kandidirati samo oni učenici koji se nisu upisali u srednju školu u ljetnom upisnom roku.(radioslatina.hr)


Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116