četvrtak, 30. srpnja 2015.

Oprez!-Provale u apartmane i vikend kuće

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Policija PU primorsko-goranske traga za nepoznatim počiniteljima koji su u protekla tri dana na području Crikvenice i Opatije, te otoka Cresa, Krka, Lošinja i Raba  provalili u pet apartmana i dvije kamp kućice. Na štetu stranih državljana, počinitelji su provalama otuđili veći iznos novca, osobne dokumente, tehničke uređaje, te ostale vrijedne predmete. Procjenjuje se da je ukupna materijalna šteta u visini  više desetaka tisuća kuna.
Upozoravamo građane, kao i domaće i strane turiste koji su na odmoru, kako ne bi postali žrtvama krađa da uvijek zaključavaju vrata hotelskih soba i apartmana, kao i kamp kućica, te da svoje stvari nikada ne ostavljaju bez nadzora. 
Također, ističemo da ne zaboravite na otvorene prozore ili balkonska vrata, a ključeve stana ili vikend kuće nikad ne ostavljajte na mjestima dostupnim drugim osobama (npr. ispod otirača, u vazama za cvijeće, ispod kamena i sl.). U slučaju da ste oštećeni kaznenim djelom, odmah nazovite policiju na broj 192. (MUP RH)