petak, 26. lipnja 2015.

Javna akcija povodom obilježavanja Međunarodnog dana protiv zlouporabe droga

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Javnom akcijom udruga S.O.S Virovitica u suradnji s Dječjim vrtićem Cvrčak obilježiti će, 26. lipnja, na Trgu kralja Tomislava (ispred sata) od 10.00-11.30 sati, Međunarodni dan protiv zlouporabe droga.
Nastavak je to tradicionalne akcije povodom Međunarodnog dana protiv zlouporabe droga prilikom koje djeca iz Dječjeg vrtića Cvrčak oslikavaju pločnik te svojim porukama i slikama skreću pozornost za uključivanjem svih i to od najranije dobi u borbu protiv bilo kakvih oblika ovisnosti. Namjera obilježavanja Međunarodnog dana protiv zlouporabe droga podizanje je svijesti šire javnosti o problemima i štetnostima koje konzumiranje droga predstavlja društvu. Kako bi se kod djece i mladih stvorio kritički pristup prema izazovima koji im svakodnevno prijete i kako bi razvijali vlastite kapacitete u vidu samopouzdanja i odgovornog ponašanja Udruga kontinuirano provodi različite aktivnosti i programe.
Zajedničkom akcijom udruge S.O.S. Virovitica i Dječjeg vrtića Cvrčak predstaviti će se stavovi najmlađih i izraziti želje za budućnosti bez droga i ovisnosti te se pozivaju djeca i građani da svojim sudjelovanjem pridonesu stvaranju ljepše slike svijeta.
U slučaju loših vremenskih uvjeta akcija će biti odgođena. (sosvt.hr)

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116