ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

Glazbeni spektakl na Jankovcu /FOTO

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Iako su se crni oblaci s kišom nadvili nad Papukom, ipak nisu uspjeli otjerati one najhrabrije koji su u nedjelju pohodili Jankovac, gdje se je održavao koncert “Osječkog kvarteta” pod nazivom “Na livadi Jankovca”. 
Oni koji su bili na ovom događaju, koji se dogodio u organizaciji Turističke zajednice općine Čačinci, Parka prirode Papuk, PD Jankovac, bili su oduševljeni. Klasika u utrobi Papuka bila je sjajna melodija za dušu svakog posjetitelja, gromki pljesak, na kraju su dobili svi, posebno skladateljica Andreja Gribl, čija se kompozicija “Priča o Jankovcu” (skladba koju je autorica posvetila grofu Josipu pl. Jankoviću), emotivna nota, dojmila svakog glazbenog sladokusca u utrobi Papuka.
U jednosatnom koncertu, u kojem je, između ostalih, uživao i načelnik Općine Čačinci, Mirko Mališ, posjetitelji su mogli čuti Bacha, Mozarta, Schuberta,… Naravno, organizatori, kao i Andreja, najavljuju nove glazbene dionice klasike na Jankovcu, jer ovo u nedjelju, je bilo sjajno. (icv.hr/vpz.hr)

Foto icv.hr :












Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116