nedjelja, 7. lipnja 2015.

11. Csuszafesztival u Csurgóu/FOTO

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U subotu, 6. lipnja, Grad Slatina sudjelovao je na gastronomskom 11. Csuszafesztivalu koji je održan u mađarskom gradu Csurgóu. 
Na festivalu je nastupila slatinska gastro ekipa „Hrvatice“ koje su pripremile fiš, dok su u kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili orkestar Osnovne glazbene škole Slatina predvođen voditeljicom Martinom Tepeš, te Kulturno-umjetničko društvo „Lipa“ iz Nove Bukovice.
U cjelodnevnom posjetu osim gradonačelnika Roštaša i pročelnika Ureda gradonačelnika Radenka Pavića, sudjelovalo je i Pučko otvoreno učilište Slatina na čelu sa ravnateljicom Danijelom Fabric Fabijanac , Turistička zajednica grada Slatine na čelu sa ravnateljicom Helenom Hegediš, te Vidra- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko –podravske županije na čelu sa voditeljicom za pripremu i provedbu projekata Anitom Tenžerom.
Gradonačelnik Csurgóa Fuštoš iskoristio je priliku i proveo gradonačelnika Roštaša po kompleksu koji će biti vrijedan 12 milijuna eura, a unutar kojega je trenutno izgrađena sportska dvorana, malonogometno igralište sa umjetnom travom i park ,te se planira i izgradnja hotela i bazena sa geotermalnim izvorima.
Inače, 11. Csuszafesztival financiran je  održan u sklopu projekta ART CBC Slatina-Csurgó-Voćin-Virovitica, nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Slatina, a projektni partneri su općina Csurgó, Turistička zajednica grada Slatine i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.
Foto :
























Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116

































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa