ponedjeljak, 13. travnja 2015.

Provalio u ugostiteljski objekt , napio se , pa ga uhitili

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U petak, 10. travnja, policijski službenici Policijske postaje Virovitica za vrijeme provođenja ophodne djelatnosti u  Virovitici, uočili su da je provaljeno u ugostiteljski objekt u Ulici Zbora narodne garde. 
Prilikom kriminalističko istraživanja, utvrđeno je da su nepoznati počinitelji dana 10. travnja, tijekom jutarnjih sati, uporabom podesnog alata, provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su otuđili nekoliko boca alkoholnih pića, kavu i sokove s kojima su se udaljili s mjesta događaja.
Istoga dana u ranim jutarnjim satima u blizini ugostiteljskog objekta, zatečen je 34 – godišnjak u alkoholiziranom stanju, te je s istim predhodno obavljen razgovor na okolnosti provale, gdje je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je počinio opisano kazneno djelo. 
Nakon otrežnjenja, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 34 – godišnjakom, te je kod njega pronađen i oduzet  dio otuđenih predmeta i odvijač. Nakon uhićenja 34 – godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku. Slijedi kaznena prijava. (PU virovitičko-podravska)