nedjelja, 12. travnja 2015.

Na Jankovcu održan ''Biser Slavonije''/FOTO

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U subotu je u Parku prirode Papuk u organizaciji Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek i Parka prirode Papuk , a pod pokroviteljstvom općine Čačinci ,održana 8. brdska utrka " Biser Slavonije " na kojoj je nastupilo preko sedamdeset trkačica i trkača iz Hrvatske i Makedonije.

Pobjednica u ženskoj konkurenciji je bila Maja Marukić, dok je u muškoj to bio Nikola Smolić. oboje iz AK Sljeme Zagreb.

U ekipnom poretku, u konkurenciji žena, prvo mjesto je pripalo AK Sljeme Zagreb, a u muškoj konkurenciji najbolji su bili trkači Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek.

Najbolji junior je bio Ivan Jakop iz MK Velika Gorica , a najbolja juniorka Dorina Crnčan MK Hrvatski sokol Osijek.


Posebne zahvale upućene su načelniku Opčine Čačinci gospodinu Mirku Mališu , Parku prirode Papuk ,GSS-u Orahovica ,Gradskom društvu Crvenog križa Osijek i djelatnicima Planinarskog doma Jankovac, koji su se stavili na raspolaganje, a ne smije se zaboraviti ni kuhara amatera Gorana Krunića, koji je posao odradio profesionalno i svakako Željka Kubatku ,koji je također profesionalno odradio obradu rezultata. 


Na maratonu su sudjelovali i članovi udruge Glasnici istine-hrvatski maratonci , od kojih su u utrci dugoj 9,3 km nastupili  Goran Draksler (srebrni u kategoriji M-45)  i Darko Dolovski (zlatni u kategoriji M-35).
(tekst preuzet  sa FB od Damir Danijela Černić / uredio DF)

Foto/Stole Obrvan :




















Cijelu veliku fotogaleriju pogledajte na : ''Biser Slavonije''